top of page

FULL OF NATURE

FULL OF NATURE

Onthaasten, verstillen, verwonderen, genieten en verbinden.

Bosbaden of Shinrin-yoku is overgewaaid van Japan en is in.

Aan shinrin-yoku worden verschillende dingen toegeschreven die de gezondheid bevorderen. Onderzoek laat zien dat een goede boswandeling onder andere je hartslag en bloeddruk verlaagt, de productie van stresshormonen reduceert, je immuunsysteem verbetert en je gevoel van welzijn vergroot.

Full of Nature, ontworpen door Frank Polders, is bosbaden met een + niet enkel bewust waarnemen & ervaren en stilte maar ook creatief zijn met natuurlijk materiaal, verhalen & poëzie, vleugje meditatie, aarden, speels en verwonderd zijn als een kind, delen met en leren van de anderen, hier & nu en natuurlijk bewegen.
Verwonderen, verbinden, genieten, ontspannen en helen.

Wil je graag meer genieten van wandelingen in een diepere verbinding met de natuur?

Wil je de natuur op een andere manier ervaren?

Volg het pad der zintuigen tijdens de unieke workshops natuurbeleving

 

Zou je graag jezelf en je omgeving op een meer bewuste en genietbare manier willen ervaren? Ontwikkel met deze wandeling elk zintuig tot een expert in de natuurbeleving. Kijk als een fotograaf, luister als een componist, proef als een chef-kok, tast als een masseuse en ruik als een parfumontwerper. Je bent zo stil als een monnik en speels als een kind. Af en toe laat je bepaalde zintuigen de voorgrond nemen om de natuurelementen op een intensere manier te ervaren. Sluit je ogen en hoor het geritsel, de wind, het leven. Wandel even in stilte en merk dat de natuur op een unieke wijze voor je opent. Zowel het grootse als het detail zullen je kunnen beroeren. Grondingsoefeningen en korte meditaties brengen je helemaal in het zijn.

 

Tijdens de workshops Full of Nature/Natuurbeleving verhoog je je bewustzijnsniveau.

Door de natuur te beleven met je hele Zijn, ontsluit je nieuwe sensaties die de aanwezigheid bij jezelf versterkt. Je laat je begeleiden door natuurbelevingscoach Frank Polders.

Zijn unieke benadering gekruid met humor, poëzie en openheid, schenkt je het ideale kader om de natuur in al haar wonderen te ervaren.

De workshops/be-shops bestaan uit verscheidene modules:

bewuster ervaren en waarnemen, stilte voelen, creatief zijn met natuurlijke materialen, lezen en luisteren naar teksten, verhalen en poëzie, speels zijn als een kind, humor, grondingsoefeningen, kennis maken met meditatie, bewegen, leven in het hier en nu en delen met/leren van de anderen.

 

 Genieten en groeien in het groen WORKSHOPS

In het Liedekerkebos. Wandelcoach Frank Polders gidst je op een verrassende manier met humor en beleving.
Bij bosbaden wordt het accent gelegd op bewust waarnemen en stilte.
FULL OF NATURE, via ver-natuurlijken naar meer verbinding, ontworpen door Frank Polders, is een bosbaden met plusjes. Frank maakt naast stiltebeleving, bewust waarnemen & ervaren onder andere ook plaats voor speelsheid, creativiteit met natuurlijke materialen, verhalen, poëzie, een vleugje meditatie & gronding en beweging. Verwonderen, verbinden en genieten. 


Glijdende schaal van 29 euro tot 39 euro per persoon. Vanaf 16 jaar.

Enkel met inschrijving via contact@frankpolders.com ten laatste donderdag om 21 u

                                Zondag 23 juni van 13.30 u tot 17 u

                                    Zaterdag 20 juli van 13.30 u tot 17 u

                                       
Meebrengen: kledij aangepast aan zon en/of regen en koude, geen alcohol

Pak mijn gsm-nr mee: 0476 637 647 
Vertrek: Aarde Oase
Natuurwandelcoaching
Natuurbeleving
Frank Polders
Natuurbeleving

PRAKTISCH

Vragen?

Meer info over Frank Polders en zijn werk vind je

hier

Neem gerust contact op!

Breng je laarzen/ wandelschoenen mee en je weerbestendige kledij.

bottom of page